Drømmerejsen 2012

Popper Fiskeri

Diasshow øverst / galleri nederst på siden

Ja, så er Turen med Fisk & fri overstået og det blev i den grad en tur som levede op til navnet DRØMMEREJSEN.
smuk natur - dyreliv - spændene kultur og meget mere.
Det var ikke hurtigtgående både der blev brugt, så det tog lidt tid at komme rundt, men så var der tid til at nyde sceneriet og dyrelivet.
vi så bla. rokker/djævlerokker- skildpadder - ørne - delfiner - havslanger - monster grouper - kæmpehaj / Jaws og ikke mindst så vi et par dygonger !!
vi fiskede 4 mand i 7 dage og fik mellem 65-70 stk i båden fordelt på 15 arter og midstede 2 gange så mange (mere om dette senere + div foto)
Arter: GT`er - Bluefin travally - div Grouper arter - Tunfisk - Bonito - baracudda - King Makrel - niddelfish - Greenjob fish - triggerfish - Coral trout - ukendt art & sidst men ikke mindst min Sailfish  

Jeg er glad for at jeg fik mulighedden for at opleve dette tropiske fiskeri.
Jeg er mildt sagt solgt og kroget til dette fiskeri.
intet jeg har prøvet har været mere fysisk hårdt og ingen fisk har givet en mere rå og brutal fight end disse varmvand´s fisk.
Man står en hel dag og kaster med agn som vejer over 100gr i 35-45 graders varme, når der poppe´s skal man lægge mange kræfter i for at lave det perfekte pop og når så en GT´er eller grouper ol. hugger skal man lægge alle kræfter i for ikke at midste fisken til korallerne og disse fisk er ikke bare stærke, de er ultra stærke.
disse fisk er skabt til at forsøge at hive armene af den tåbelige fisker som vover at kaste en agn efter dem og når så man har vundet fighten og fisken ligger på dækket....sikken en oplevelse / rush / kick.

Så ja, jeg er godt kroget af dette fiskeri og er simpelhen nød til at opleve dette rush igen "snart"
Jeg var dårlig landet før jeg var igang med at udforske mulighedderne for en ny tur ud i verden, for at jagte den ultimative popper / Stickbait oplevelse.


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE