Der poppes & Stickbaites på livet løs, Drømmerejsen 2012 med Fisk & Fri er igang :o)

Savage gear Free Style i Golden ambulance, denne agn var yderst giftig til alle havets arter.

Mellem pladserne blev wobler ol. sat ud, hvilket gav en del gode bonus fisk

King Mackrel, forrygende fighter

Så er Mr.Larsen spændt godt for, en Sailfish tog Frestyleren og med et solidt modhug lykkedes det at sætte begge trekroge 5/0 i næbet på den, hvor efter den kvitterede med 3-4 spring og et rødglødende udløb med 110km/t og endnu en serie spring, først mange minutter senere var den klar til håndlanding

Igen er Sailfish´en ved at gå fri af vandet i endnu en serie hop, læg mærke til free styler´en

Så er den næsten klar, sikken et syn og sikken en fight, uden tvivl min vildeste fight til dato

Forløsning og sanseløs fangst glæde over at det umulige lykkedes; dette vil altid være mit livs fisk pga. metoden-fighten og stemningen i båden op til landingen;

En af turens største GT´er har taget min Popper og på vej mod det nærliggende rev, voldsom styrke disse GT´er har, det lykkedes at stoppe den få meter inden det gik galt og en tung fight kunne begynde.

Yes, så lykkedes det og sikken en fisk, denne GT´er er nu årsag til en besættelse, for har man først prøvet dette fiskeri er man kroget for livet ;o)

Så er aktion igen, et voldsomt udløb efterfulgt af en god fight og en seriøs King mackrel er på vej ind til båden

XL King Mackrel, brutal fisk og kanon spise

Coral Trout, dem var der i massevis af

Green Job Fish, og et nyt hak på arts listen

Noget har hugget et af skørterne og en dyb, tung fight er igang

Svaret kun et par minutter senere, det var en fin GT´er som havde hugget ;o)

Grouper sørger for at undertegnet er spændt for "igen" men det lette grej kunne ikke presse fisken nok så få minutter efter gik den i korallerne :o(

Bluefin Travally taget lige ude for havnen

Bounty Land: kan der fiskes i smukker omgivelser ?

Sidste dag og klart den dag hvor der er 100% styr på popperfiskeriet og fine fisk var oppe og vende: her sørger dagens første for at spænde op i grejet.

Op kom denne fine GT´er

Efterfulgt af denne GT´er

The Fisking Gang "whit the chef"

Guiderne i båden var helt oppe og ringe da et monster huggede min agn, den flåede line af hjulet påtrods af klodset bremse da vi fiskede i Grouper område.

Mr. Larsen er stadig spændt godt for et godstog af en monster GT´er, her er jeg 8 minutter inde i fighten og humøret er i top.....men i det 10´ende minut røg krogholdet :o(


Drømmerejsen 2012

Popper Fiskeri

Diasshow øverst / galleri nederst på siden

Ja, så er Turen med Fisk & fri overstået og det blev i den grad en tur som levede op til navnet DRØMMEREJSEN.
smuk natur - dyreliv - spændene kultur og meget mere.
Det var ikke hurtigtgående både der blev brugt, så det tog lidt tid at komme rundt, men så var der tid til at nyde sceneriet og dyrelivet.
vi så bla. rokker/djævlerokker- skildpadder - ørne - delfiner - havslanger - monster grouper - kæmpehaj / Jaws og ikke mindst så vi et par dygonger !!
vi fiskede 4 mand i 7 dage og fik mellem 65-70 stk i båden fordelt på 15 arter og midstede 2 gange så mange (mere om dette senere + div foto)
Arter: GT`er - Bluefin travally - div Grouper arter - Tunfisk - Bonito - baracudda - King Makrel - niddelfish - Greenjob fish - triggerfish - Coral trout - ukendt art & sidst men ikke mindst min Sailfish  

Jeg er glad for at jeg fik mulighedden for at opleve dette tropiske fiskeri.
Jeg er mildt sagt solgt og kroget til dette fiskeri.
intet jeg har prøvet har været mere fysisk hårdt og ingen fisk har givet en mere rå og brutal fight end disse varmvand´s fisk.
Man står en hel dag og kaster med agn som vejer over 100gr i 35-45 graders varme, når der poppe´s skal man lægge mange kræfter i for at lave det perfekte pop og når så en GT´er eller grouper ol. hugger skal man lægge alle kræfter i for ikke at midste fisken til korallerne og disse fisk er ikke bare stærke, de er ultra stærke.
disse fisk er skabt til at forsøge at hive armene af den tåbelige fisker som vover at kaste en agn efter dem og når så man har vundet fighten og fisken ligger på dækket....sikken en oplevelse / rush / kick.

Så ja, jeg er godt kroget af dette fiskeri og er simpelhen nød til at opleve dette rush igen "snart"
Jeg var dårlig landet før jeg var igang med at udforske mulighedderne for en ny tur ud i verden, for at jagte den ultimative popper / Stickbait oplevelse.


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE